KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol | Çiftlikköy Bel. 0 - 3 Bursaspor

02 Aralık 2012 | 16:38

3 yorum

6547 okunma

Bayan Voleybol Takımımız 3.Lig B grubu 5.haftası müsabakasında deplasmanda Çiftlikköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Yalova Merkez Spor Salonu'nda oynanan mücadelede antrenörümüz Özlem Özkan şu altıyı sahaya sürdü; Nurşah Anavatan, Buse Özden, Elif Aydın, Özge Şentürk, Selin Özsoy, Aslı Maden

Karşılaşmanın ilk setine takımımız oldukça tutuk başladı. Ev sahibi ekip Çiftlikköy Belediyespor hırslı başladığı sette ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Çiftlikköy Belediyespor setinin ikinci bölümünde de üstün olan taraftı ve ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. Karşılaşmada Çiftlikköy Belediyespor 20-15 öne geçtikten sonra antrenörümüz Özlem Özkan'ın aldığı mola ve yaptığı oyuncu değişiklikleri sonunda takımımız toparlandı. Elif'in son bölümdeki etkili smaçlarıyla oyunda üstünlüğü ele alan takımımız 29 dakika süren seti 25-22 kazanmasını başardı.

İlk seti geriden gelip almanın vermiş olduğu moralle ikinci sete başlayan takımımız, Buse'nin attığı servisler ile etkili oldu ve rakibine sayı şansı vermeden ilk teknik molaya 8-0 önde girdi. Oldukça etkili oynadığımız ikinci sette ev sahibi ekip bir varlık gösteremeyince 19 dakika süren seti takımımız 25-8 kazanarak setlerde skoru 2-0'a getirdi.

Son sete de takımımız çok iyi başladı. İlk teknik molaya 8-1 önde giren takımımız setin ikinci bölümünde de üstünlüğünü devam ettirdi ve ikinci teknik molaya 16-3 önde girdi. Karşılaşmanın son bölümünde de rakibine maça tutunma şansı vermeyen voleybolcularımız seti 25-8, maçı da 3-0 kazanmasını başardı.

Takımımız bu galibiyetle birlikte bu sezon ilk kez deplasmandan galibiyetle döndü ve puanını 9'a yükseltmiş oldu. Çiftlikköy Belediyespor ise 5 maç sonunda elde ettiği 1 galibiyet ile 3 puanda kaldı.

Bursasporumuz ligdeki 6.maçında 8 Aralık 2012 Pazar günü saat:14:00'da Yeşilbayramiç ile Çekirge Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

MAÇMETRE

Salon: Yalova Merkez,

Hakemler: Öztürk Tuluş, Gökalp Karagöl

Çiftlikköy Belediyespor: Zehra Çilingir, Sultan, Betül, Tuğba Nur, Canan, Sinem
Yedekler: Cemre, Gülsüm, Su, Aylin, Çağla

Bursaspor: Nurşah Anavatan, Buse Özden, Elif Aydın, Özge Şentürk, Selin Özsoy, Aslı Maden
Yedekler: Aylin Avcı, Tanyeli Gencer, Özge Özkan, Sıla Cantürk, Dolunay Kurt

Setler: 22-25, 8-25, 8-25 (Bursaspor)

 

    • gültekin gür  
    02 Aralık 2012 | 23:19
    yeni şubeler açmamız güzel.basket de olsn
    • SİPTAR...  
    02 Aralık 2012 | 20:09
    ADIM ADIM 2.LİGE YÜRÜYORLAR FİLENİN İNCİLERİ,
    TEBRİKLER, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI... YEMYEŞİL İNCİLER...
    • macır  
    02 Aralık 2012 | 16:57
    Kaç takım 2.lige yükseliyor?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR